Cautare

7519 de rezultate pentru "persoane fizice" (6.63 secunde)
Executivul a decis anul trecut ca persoanele fizice ale caror venituri depasesc cu cel putin 50.000 de lei sumele declarate vor plati impozit de 16% aplicat la diferenta dintre cele doua valori.
Primesc banii inapoi doar acele persoane care nu mai au alte datorii catre Fisc. ... persoane fizice De anul trecut, ghiseele destinate persoanelor fizice s-au mutat vizavi de Fisc (in cladirea fostei Banci Agricole, de pe strada Mihail Kogalniceanu).
Seful Fiscului doljean, Eugen Calinoiu, sustine ca doar agentii economici reclama la Finante asemenea practici, in timp ce consumatorii persoane fizice care se simt inselați de o reclama trebuie sa se adreseze Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Dolj.
Ordonanta 50 obliga bancile la transparenta GdS a avut anul trecut o campanie de informare a opiniei publice despre obligatiile pe care le au bancile in relatia cu clientii - persoane fizice.
Pana in prezent, dintre localitatile verificate pana acum de Directia pentru Agricultura Dolj, in Ciupercenii Noi s-a infiintat cea mai mare suprafata cu solarii - 28,45 hectare, urmata de agricultorii (persoane fizice) din Poiana Mare, care pana la inceputul lui aprilie infiintasera 18,03 hectare de legume in solar, iar in Bratovoiesti exista deja 17,46 hectare.
Insa, una dintre problemele stringente o reprezinta la ora actuala resuscitarea creditelor pentru persoane fizice. ... Clientii persoane fizice aveau la sfarsitul lunii trecute credite in moneda locala contractate de la banci de 34,3 miliarde de lei.
Masura de prelungire cu 7 zile a termenului de plata a facturilor scadente a fost anuntata joi, 9 februarie, de catre Vodafone pentru clientii abonati, persoane fizice, care locuiesc in localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada din 19 judete:
De altfel, acest studiu, publicat rrcent in International Journal of Cancer, insista asupra avantajelor mai mari oferite acestor persoane de cursele de alergare usoara comparativ cu mersul pe jos. ... Dar cele doua activitati fizice sunt recomandate si pentru reducerea riscului de diabet, de aparitie si dezvoltare a tumorilor cerebrale.
Cei care vor activitati organizate se pot adresa unor cluburi sau sali specializate in diferite tipuri de activitati fizice. ... Persoanele slabe dar care nu mananca sanatos si nu au activitati fizice regulate nu sunt sanatoase doar pentru ca sunt slabe.
Masa corporala este una din componentele care definesc starea de sanatate a fiecarei persoane. ... Exista persoane care astfel ajung sa prezinte variatii mari ale greutatii corpului, alternand perioade de dieta si scadere in greutate cu perioade in care dieta este intrerupta si persoana respectiva creste din nou in greutate.
"Cardio Mix are la baza cel mai bun sistem de pregatire psiho-fizica, este un spectacol al sanatatii, starii de bine fizice si mentale, oferind publicului, oricarei persoane sau familie interesata o Portie de Sanatate.
Cauzele aparitiei racelii O idee gresita a multor persoane este ca frigul provoaca raceala. ... Marea gresala este sa preferi sa te tratezi singur, cu ceea ce crezi ca ar functiona, in loc sa apelezi la sfatul unei persoane competente - doctor, farmacist. ... - Nu faci exercitii fizice!
• In 24 ianuarie, o casa de schimb valutar din Constanta a fost jefuita , fiind furata suma de aproximativ 10.000 de euro, dupa ce mai multe persoane mascate au atacat-o cu o sabie artizanala pe casiera unitatii.
Cu toate acestea, doar 1 din 2 persoane chestionate a consultat vreodata un medic dermatolog pentru un screening cutanat (analiza vizuala a alunitelor realizata de un dermatolog), iar 1 din 4 persoane nici macar nu si-a verificat vreodata propriile alunite.
Aspectele mai meschine ale propriei noastre persoane sunt foarte dispuse sa accepte programarea negativa. ... In imprejurari asemanatoare, alte persoane au iertat, au uitat si au gestionat situatia in mod complet diferit.
- A doua posibilitate este iubirea dintre doua persoane independente. ... Adaptarea nu e posibila, intrucat ambele persoane sunt foarte independente, nici una nu este dispusa sa accepte compromisuri, sa se adapteze dupa cealalta.
Italia a devenit teatrul de operatiuni al multor organizatii criminale straine, cele bulgare concentrandu-se asupra traficului de persoane si prostitutiei, in timp ce retelele ruse si chineze domina piata drogurilor, practicand extorcari si rapiri, relateaza Corriere della Sera in editia online.
De aceste alimente vor beneficia 7.231 de persoane cu venit minim garantat, 6.431 de pensionari, 756 de persoane din centre rezidentiale si 775 de cantine sociale.
000 de persoane in cursuri de formare, dintre care doar 2. ... 548 sunt persoane aflate in detentie, 1.
Inscrisi in listele electorale permanente anul 2004 - 18,45 milioane anul 2008 - 18,46 milioane anul 2012 - 18,31 milioane Datele oficiale ale Institutului National de Statistica privind evolutia populatiei anul 2000 - 22,435 milioane anul 2004 - 21,673 milioane anul 2008 - 21,504 milioane anul 2012 - 19,040 milioane 2Scaderea populatiei In anul 2004 fata de anul 2000 - 762 mii In anul 2008 fata de anul 2004 - 170 mii In anul 2012 fata de anul 2008 - 2.460 mii a) In anii regimului Basescu (2004 - 2012), cifra din listele electorale permanente a ramas practic neactualizata (18,3 - 18,4 milioane), in timp ce populatia stabila a scazut cu 2,6 milioane de persoane in cei 8 ani, b) Fata de anul 2000, populatia a scazut cu 3,4 milioane persoane.
google-analytics.com